S'Cool Lab 2018

S'Cool LAB Days at CERN, offers a unique opportunity for high school students and their teachers to contribute to CERN’s Physics Education Research. Highlights of this full-day itinerary include guided tours of CERN's research facilities, as well as several hands-on physics experiments in S'Cool LAB, CERN's particle physics learning laboratory and physics education research facility. To make the most of their time on-site, students prepare themselves for their visit by following mandatory courses on our dedicated online learning platform.

Bojos per les noves Tecnologies 2018

L'alumna Tania Bacardit, que actualment cursa batxillerat al nostre centre, ha estat seleccionada per participar en el programa Bojos per les Noves Tecnologies . Aquest és un programa de la fundació Catalunya-La Pedrera que té per objectiu promoure l'esperit tecnològic i innovador entre alumnes de batxillerat. El curs els permetrà entrar en contacte amb darrers avenços tecnològics en el sector de les TIC i els ajudarà a veure de primera mà quin és el treball que realitza un enginyer.

PiA. Physics in Advent

PiA – Physics in Advent is an Advent calendar with a difference: a physics Advent calendar. It enables us to present 24 small, simple experiments and physics mysteries to young researchers and anybody who enjoys things like this. Our aim is to awaken your interest in doing experiments yourself or to make it exciting to watch them. (PiA)

BL4S

Les propostes dels equip de Canadà “Charging Cavaliers” i “TCO-ASA” d’Itàlia han resultat els guanyadors del concurs BL4S que organitza el CERN. Els alumnes d’aquests equips viatjaran al Suïssa 10 dies amb totes les despeses pagades per implementar els seus experiments en un laboratori de física de partícules d’altes energies. ( Winners )

Beam Line for Schools 2017

Els alumnes de física de 1r de BTX aquest curs han elaborat una proposta per participar al concurs BL4S que organitza el CERN.Aquesta és una competició dirigida als estudiants de secundària de tot el món per guanyar un viatge al CERN a Suissa i portar a terme un experiment en un dels acceleradors (T9). Si teniu interès podeu llegir la proposta en el document ajunt i/o veure el video promocional a Vacuum Dunes proposal

Caçadors de Raig Gamma

Caçadors de raigs gamma és una aplicació web per descobrir l’astrofísica d'alta energia. Presenta un repte per als estudiants de secundària que té per objecte aprendre sobre forats negres, púlsars i galàxies de nuclis actius. Els estudiants que el superin podran participar en el sorteig d’un viatge a Palma a l’observatori de Roque de los Muchachos per passar una nit d’observació en els telescopis MAGIC.

Physlets Physics

Interactive Illustrations, Explorations, and Problems for Introductory Physics. The second edition to Physlet Physics represents a major change in how the 800 Physlet-based interactive materials are delivered to teachers and students alike. Instead of accessing materials off of the CD that came with the first edition, now users simply access the Physlet Physics 2E Compadre site at http://compadre.org/Physlets/index.cfm.

Pages